Editing custom forward bind doesn't work

Issues that were previously reported and since dealt with.
Forum rules
This issue tracker is now in read-only mode. Please see this topic for more information on how to contribute to Red Eclipse.

Editing custom forward bind doesn't work

Postby SylvieLorxu » 21 Oct 2014 22:14

I have the forward bind in editing set to "COMMA", just like in default, but when pressing COMMA I do not move forward.
Attachments
snapshot63.png
SylvieLorxu / TheLastProject | Global Administrator, Red Eclipse | Signature thief
SylvieLorxu
 
Posts: 187
Joined: 02 Feb 2014 11:08

Re: Editing custom forward bind doesn't work

Postby shirepirate » 23 Oct 2014 00:26

probably has something to do with
Code: Select all
editbind COMMA      [ domodifier 10; onrelease entautoview ]

in setup.cfg

maybe it's a default used by the game and can't be modified?
For every action, there is an equal and opposite reaction. For every freedom, there is a new limit. For every joy, a new sorrow. For every act of kindness, an unspeakable cruelty. Where someone succeeds, someone else fails. A new association means a new separation. Loyalty meets treachery, honor breeds disgrace, free expression yields censorship. Each piece of knowledge forms new ignorance. Even death gives rise to new life. But the balance of existence is the beginning of wisdom and discernment.
User avatar
shirepirate
 
Posts: 704
Joined: 27 Mar 2014 07:20

Re: Editing custom forward bind doesn't work

Postby SylvieLorxu » 26 Oct 2014 11:40

This somehow got fixed. Moving to closed issues.
SylvieLorxu / TheLastProject | Global Administrator, Red Eclipse | Signature thief
SylvieLorxu
 
Posts: 187
Joined: 02 Feb 2014 11:08


Return to Closed Issues

cron